Watch Intro Video

Video

TILBUD!

Her får du hele programmet samt øvelsesmodulet samlet til langt under halv pris! Normalpris 2995 + 599 = 3594 kr. NU KUN 1495 kr!

Læs mere om programmet forneden

Hold din hjerne aktiv og i form hele livet!

Hvis du vil vide mere om din hjerne og træner den - og du vil vide hvordan du med enkle midler kan forebygge demens og holde din hjerne sund og skarp, så er dette online SMART-Hjernetræningsprogram helt sikkert noget for dig. Her får du 6 stærke moduler som er enkle og lette at gå til, fyldt med: 

 1. En masse tips og træningsøvelser til din hjerne
 2. Indsigt i hvordan din livsstil hænger sammen med din hjerne
 3. Viden om hvordan du kan trimme din hukommelse
 4. Gode råd til hvordan du kan holde demens på afstand
 5. Forskningsbaseret viden om hvordan tanker, følelser og handlinger påvirker din hjerne
 6. Hvordan du øger din livskvalitet når du træner din hjerne  
 7. Du får unikke råd til hjerne-gymnastik og viden om dine kognitive reserver 

 

Herudover får du alle øvelserne samlet i et separat modul!


Hvad er mit udbytte ved SMART-hjernetræningsprogrammet?

Vidste du at cirka 85.000 danskere i dag har en demens-sygdom? Hjernetræning-programmets formål er at holde demens på afstand. Ideen er at du får indsigt i hvordan sundhed hænger sammen med hjernen. Du får indblik i hvordan du kan forbedre din hukommelse og hvordan du kan træne din hjerne til at huske bedre. Alt sammen med fokus på, at det skal være tilgængeligt og lige til, når du har tid og lyst til at træne og lære. 

Hjernetræning-programmet er dog ikke nogen garanti for at du ikke får demens, men det er med sikkerhed et godt sted at starte, hvis du også syntes at forebyggelse er en god ide 😊  

Hvem er programmet SMART-hjernetræning designet til?

SMART-hjernetræningsprogrammet er til dig der har taget et aktivt valg og ved at hjernetræning er nødvendig for at holde din hjerne skarp og sund. Programmet er til dig der er +50 som ønsker et sundt ældreliv, med en skarp og sund hukommelse.  

 Historien bag SMART-hjernetræningsprogram

I mere end 15 år har jeg arbejdet med hjernen, vaner, tankemønstre og hvordan livsstil påvirker hjerne og vores sind. Jeg har arbejdet med at udvikle SMART-hjernetræningsprogram i mere end 2 år. Har du nogle spørgsmål itil programmet er du meget velkommen til at ringe til mig på 60 71 02 75 – jeg glæder mig til at høre fra dig

Min baggrund er at jeg har en fortid som jazzsanger, har en Cand. pæd. i psykologi fra Århus Universitet og en Merkonom i HR og Ledelse fra Copenhagen Business Academy. Derudover er jeg MI-certificeret træner og er Medlem af MINT (Motivational Interviewing Network of Trainers) og supervisor.

Kursusindhold

 • 1

  SMART Hjernetræning

  • Lene præsenterer

  • Introduktion

  • Modul S - Skab en sund hjerne

  • Modul M - Mening med hukommelse

  • Modul A - Aktivt og sundt ældreliv

  • Modul R - Rusk op i din hjerne

  • Modul T - Træn dine tankemønstre

  • Opsummering

 • 2

  Øvelsesprogrammet

  • Øvelser til SMART Hjernetræning